Ny favoritbok..

 
 
Jag bara älskar barnböcker och som tur är gör Leon det med. Stunden innan läggdags ,ligga och små snacka om hur dagen varit och sedan avsluta med en saga...!
 
Men nu har vi hittat en ny favorit, Tore och Ama räddar havet.
Den handlar om Tore och Ama som fiskar upp en kräfta som inte vill vara kvar i vattnet, eftersom det är för smutsigt där. De bestämmer sig för att hjälpa kräftan och startar en upptäcktsfärd för att rädda havet...och träffar på många djur som berättar om sina liv.
 
Spännande bok med lite sång och miljötänk som man bara måååste ha ;)
 www.nyasagor.se
 
 
Taggar: Tore och Ama räddar havet;

Tillfälle att längta...

Himmel och pannkaka säger jag bara.....fiske säsongen hann bara sluta sen var det full fart. Många positiva förändringar,  många nya rutiner, 100% studier, massa nytt, en stor kille som börja skolan, och en liten som börja dagis....hockeyträningar, brottningsträningar och allt annat som ska fixas ---> och säger bara att det är tur att de är uppehåll från fisket!!

Fast nu börjar man nog få lite kontroll på allt eller för stunden ;) Och man får lust till att skriva några rader och tillfälle att LÄNGTA för snart är det ju premiär på kusten och visst då kommer det bli Ännu mer som måste planeras in i kalendern men det är inget "stressigt" utan bara så rofyllt ;)

 
Taggar: fiske, öresund;