6h längre norr...

Fortsatte på vår trip norrut...och forsatte med våra sena kvällar vilket gav långa sovmorgnar 🙈 kors i taket! Men skönt när dom också sover på morgonen och inte studsar upp kl 6! Så fisket fick bli lite lidande....
 
En dag i GAULA
 
 
 
 Ännu en timme norrut blev de..... 
 
 
 
En annan dag i STJÖRDAL
 

 Härliga dagar, men tyvärr ingen fisk på land och väldigt kallt i vattnet men vad gör det igentligen.....när man är ute på äventyr med dom bästa killarna och som tur är har Leon tålamod åt oss alla! Mamma det är bara att kasta och kasta och rätt som de så nappar det! 
 
Taggar: fiske, flugfiske, lax;

En liten bilresa......

 
 
Semester, fiske, sovmorgnar, sena kvällar, mycket spel, lek&bus, korv grillning vid älven, godis, vin&ost, grym natur......det blev en underbar Norgetrip!
Bokade bara boende några dagar och sedan körde vi, för att sedan se vart vi hamna! Vilket resulterade i en väldigt mysig trip med någon natt här och någon dags fiske där och många vackra platser!
 
 
 
 
Lata dagar vid älven
Vestlandet blev vårt första stopp, riktigt duktiga killar i bilen så  den 12h långa bilresan klara dom alldeles utmärkt! 
 
 
 
Taggar: flugfiske, flyfishing, lax;

Preparation..

 
 
Fix av linor, krokar och lite panik blev det allt när det gällde flugorna
Men jag är så glad att jag har min flugbindingsmaskin här hemma som kan binda lite flugor till oss ...så det fixade han på ett kick!!!
Jo jag kan binda fast de tar lite längre tid för mig en hel evighet typ. Och den tiden har vi inte här hemma så det är bättre att Emil sköter det 😁 Han kan binda och jag fixar barnen och hushållet! Bra fördelning! 😉
 
 
Taggar: fiske, flugfiske, lax;