Nattning vid ån..

 
En liten power nap så man är pigg tills kvällen!
 
Har fått frågan många gånger om - Hur gör ni med barnen på kvällen? Är dom inte trötta? Inte kan ni väl ha med sig dom vid ån på kvällen? 
 
Visst kanske de bästa är fasta läggnings rutiner - säng kl 20.00 och upp kl 07 men kan säga det att så är det inte i vår familj inte under fiske säsong.....kanske lite bättre vinter tid när det inte är hockey! Mem jag tror inte att det är hela världen.....! 
 
 
Morgon och natt fisket brukar vi alltid dela upp, en av oss fiskar och en ligger kvar i sängen med småkillarna Och sen en som går hem med dom vid 23-00. Sena kvällar och tidiga morgonar är ingen jätte bra kombination! ;) Men resten av dagen brukar vi försöka ha ihop vid ån. Vet man att de blir en sen kväll så får man planera in en timmes vila. Speciellt med Leon! Han får vara vaken så länge han orkar sen på kvällen. 
Loui vilar små stunder under dagen  och somnar gott i sin vagn vid ån. Han brukar somna vid 21 i vagnen och sen är det bara att lägga ner han i sängen när man kommer hem. 
 
Men de blir många mysiga kvällar vid ån!
Och vad gör det om man somnar i knäet hos mamma ute vid ån, sitter och snackar flugor eller grillar korv kl 22, tittar på stjärnorna, lyssnar på allt som prasslar eller rådjur som skäller och ibland är det till och med något som nappar! Hur spännande som helst.....! 
 
Men långa dagar ute vid ån tar på krafterna, massa lek och fiske då har man inga problem att somna! 
Efter våra helg äventyr så brukar de oftast inte vara några problem när de är måndag igen och dags för dom vardagliga rutiner. Lägg dags kl 20 och dags för god natt saga! 
 
Bara man har glada, pigga barn som orkar leka och busa! :) 
 
 
 
 
 
 Bäst att dricka vällingen vid ån! 
 

Kommentarer :

#1: Robex Lundgren

söt

skriven

Kommentera inlägget här :