Middagsvila på kusten...

Är man knäpp eller knäpp...tokig, idiotisk...
 
Små pojkarna är hemma, Emil jobbar och jag vill iväg och fiska vad gör man?
Vet om att jag kan fiska en timme när Loui vilar middag....! Fixar fika, på med kläder både på kidsen och mig, packar in i bilen, Leon sitter och busar med Loui så han är vaken hela vägen till kusten somnar han så är det kört...! Väl framme somnar Loui i vagnen direkt, Leon leker och jag går ut i vattnet....!
En timmes fiske, paus, återhämtning, laddning av batteriet, en timme som är guld värd ibland.. Haha För visst finns det dom gånger man kommit dit när det har varit lite vatten, fel vindar, och man känner bara att man hellre hade fiskat någon annanstans... Men att köra vidare är det bara att glömma just då! Man känner sig sååå knäpp som står där i vattnet med en liten sovandes i vagnen och en annan pojke som leker. Kan säga att då står man där ute och skrattar över att vad håller jag på med...! 
 

En perfekt tjejdag....

 
Amanda och jag bestämde i julas att vi skulle boka in någon dags fiske bara hon och jag... ! Lite vin, lite fiske, mycket skratt bara massa mys helt enkelt!  Och som tur var fick vi datum bokat efter många om och men...
 
Och som alltid när jag och Amanda åker någonstans så får vi underbart väder, en tisdag med sol, 18 grader, och vindstilla! Fantastiskt!! Söta Amanda sa till mig kvällen innan- Emma ta nu på dig ordentligt med kläder! Jo och det gjorde jag, och det var ingen risk att jag frös kan jag säga....
 
 
Och vilken dag vi fick! En dag full med skratt, god mat av Pelle, vin, prat & dans, choklad, underbart sällskap och såklart spöböj Amanda en öring på 74cm, och jag öring på 68cm och 73cm. 
Och kom ihåg att alltid ha lite choklad i väskan när du är ute på fisketur...
Gooo och glad kexchoklad ! 😘